Pajkos csínytevések :) xd

 

TÜSSZENTŐPOR

Óvatosan használjátok, és vigyázzatok, nehogy az áldozat szemébe kerüljön!!!

Hintsetek egy kevés fehér borsot egy tiszta zsbkendőbe. Ajánljátok fel kisebb testvéreteknek, nagyapátoknak vagy tanároknak angyali mosoly kíséretében azzal, hogy biztosan szeretnének megtörölni az orrukat (mondjátok azt, hogy van valami a bal orrlyukuknál).

Egy másik lehetőség, ha finoman behintitek az áldozat párnáját egy kis fehér borssal, míg fürdik, és amikor senki sem látja.

 

MÉZ A KILINCSEN

Ehhez nem kell magyarázat, és jó kis móka lehet, ha emeletes házban laktok.

 

BEKOPOGÁS

Kopogjatok be valaki ajtaján, majd szaladjatok el olyan gyorsan, ahogy csak a lábatok bírja.

 

VISZKETŐPOR

1 maroknyi csipkebogyó (vagy még több, ha többet szeretnétek).

A körmöddel kell a csipkebogyó piros héját bemetszeni, hogy előtűnjenek apró, szőrös magjai. A kis szőrszálak okozzák majd a viszketést. Kapard ki a magokat a bogyókból egy kis tálba, tedd meleg helyre (radiátorhoz közel, vagy szellős konyhaszekrénybe) és hagyd úgy 10 percig száradni. Ez növeli a viszketőpor hatékonyságát.

Tárold a port egy üvegben vagy zárható dobozban, és bánj vele mértékkel. Már egy kis csipet is viszkető rohamot eredményez a gyanútlan áldozat hátán, amit öröm végignézni. Szórhatsz éppenséggel egy keveset a pizsamanadrágba vagy felsőbe is, közvetlenül lefekvés előtt. de ez azért eléggé kegyetlen dolog, nem igazán javasoljuk.

A csipkebogyó húsa nyersen ehető, sőt nagyon egészséges és finom édes az íze - jó lesz rágcsálni gonoszkodásunk előkészületei alatt.

 

BUKTATÓK

Húzz ki egy madzagot két ajtófélfa közé - jól jön, ha a testvéred nagyon bosszantó, és szeretnél némi borsot törni az orra alá, mondjuk felbuktatni.

 

VÍZIBOMBA

A barátaiddal töltsetek meg néhány lufit vízzel. Dobjátok le magasról az útra, a gyanútlan áldozatok mögé vagy mellé, de - ha lehet - ne a fejére. Megteszi nejlon - vagy papírzacskó is, de ez utóbbi esetében gyorsak legyetek, mivel hamar átázik és szétfoszlik a kezetekben, ha nem vigyáztok.

 

ZSELÉBOMBA

Remek variációja a klasszikus vízbombának; ezúttal víz helyett zselét használunk.

Kellékei:

-egy vagy több tasak zselépor

-lufik vagy fagyasztótasakok

-tölcsér (nem kötelező)

Készítsétek el a zselét a tasakon lévő utasításnak megfelelően. Hagyhátok annyira lehűlni, hogy bele tudjatok nyúlni az ujjatokkal anélkül, hogy megégetnétek magatokat, majd öntsétek bele a lufiba vagy a fagyasztótasakba. Ha lufit használtok, szükségetek lesz egy tölcsérre - nyújtsátok meg a lufit, és húzzátok rá a tölcsér szájára, hogy öntáskor ne folyjon mellé a zselé. A bombákat hűromnegyed részükig töltsétek fel zselével. Ragasszátok le a fagyasztótasak száját, kössetek csomót a lufik szájára, és tegyétek őket hűtőbe a felhasználásukig. A kissé folyékony állagú zseléből remek bomba lesz, ami piszkosul nagyot csattan, míg a sűrűbb zselé visszapattan az eltalált felületről.

 

FOLPACK A WC-N

Egy másik jó kis csíny, ha este kivárod, míg mindenki elmegy aludni, majd fogsz egy tekercs folpackot és a közepénél óvatosan rásimítod a WC-kagylóra olyan feszesen, ahogy csak lehet, árulkodó ráncok nélkül. Hajtsd rá az ülőkét. A következő használó pizsamanadrágja vagy lába szára elég vizes lesz! :-D

 

KETCHUPOS ZACSKÓ A WC-ÜLŐKE ALATT

Amikor legközelebb gyorsétteremben eszel, hozz el néhány plusz ketchupos zacskót vagy salátaöntetet a pultról, hogy ki tudd próbálni valamelyik családtagon ezt a klasszikus ugratást.

Emeld fel a WC ülőkéjét. A legtöbbnek műanyag bütyök van a visszáján. Gondosan helyezd rá a kis zacskót a kerámia ülőrészére, hogy pontosan az egyik bütyök alá kerüljön, ha lehajtod az ülőkét. Nyomd rá enyhén az ülőkét a zacskóra. Halkan és gyorsan távozz a fürdőszobából.

Lebzselj a közelben, amíg meg nem érkezik az első szerencsétlen, aki beszalad, kigombolja a nadrágját, leül - és LOCCS! Lesz kapsz!

 

TRÜKKÖS TOJÁSOK

Ez egy hagyományos reggeli csíny, ami mindig bejön, és sosem lehet megunni. Pont az benne a vicces, hogy valaki - anyukád, apukád, testvéred vagy a nagyi - folyton behúzható a csőbe.

Legközelebb, amikor lágy tojás van reggelire, edd meg a tojást óvatosan úgy, hogy ne törd össze a tojás héját. Amikor készen vagy, csendben és titokban fordítsd fejjel lefelé az üres tojást, és tisztítsd meg a tojástartót. Amikor a kiszemelt áldozat (ako a leglustább és legutoljára ér oda reggelizni) odaül az asztalhoz, kedvesen ajánld fel neki a frissen főzött tojást a szép, tiszta tojástartóban, tiszta kanállal. Kedves gesztus, ha kínálsz mellé frissen elkészített pirítóskatonákat is. Figyeld meg, ahogy apró szilánkokra töri az üres tojáshéjat, amikor nekilát!

 

ALATTOMOSSÁG VARRÓTŰVEL

Ezt a tréfát már előző este el kell készítteni, hogy másnap reggelre készen legyen, mikor rohanunk, hogy időben beérjünk a suliba.

Varrd be anyukád, apukád vagy a testvéred ingének vagy blúzának ujjait. Olyan ruhadarabot válassz. Tedd vissza a ruhákat oda, ahonnan elővetted őket, és várd a másnap reggeli felfordulást.