Mit rejt a neved?..•○•

 

Mit rejt a neved?

              Számold ki a neved számát, a táblázat segítségével! 

1:   A Á J S

2:   B K T  

3:   C L U Ü

4:   D M V  

5:  E É N W

6:  F O X  

7:  G P Y  

8:  H Q Z  

9:  I R  


pl.: Nagy Antal= 5+1+7+7+1+5+2+1+3=32, de ez kétjegyű szám, tehát még egyszer össze kell adni: 3+2=5.

1 Téged biztosan nem lehet megakadályozni abban, hogy teljesítsd az életed döntő feladatát. Ehhez kellő önbizalommal és éberséggel rendelkezel, és általában magadra vonod a környezeted figyelmét. Az életedet ésszerűen igazgatod a helyes mederbe.

2 Békés, figyelmes típust jelöl a neved. A környezetedre is képes vagy nyugtatóan hatni. A barátaid tudják, hogy bátran fordulhatnak hozzád, ha vigasztalásra van szükségük. A neved különösen a magánéletben vezet sikerhez.

3 A hármas szám itt a hírnév, a "világi" karrier lehetőségét jelzi, a választott területed mesterévé válhatsz. Merész típus vagy és mindig tettre kész.

4 Óvatosság és logika - ez a két tulajdonság biztosan jellemző rád. A reakcióidban egy kicsit lassabb vagy a többieknél, nagy erényed viszont a szorgalom és a szava hihetőség.

5 Energikus, barátságos és népszerű típus vagy. Számodra nyilvánvaló, hogy kényelemben és anyagi jólétben szeretnél élni. Aktív társasági életet élsz, valószínűleg könnyen tudsz tanulni. 

6 Csak nem egy művészhez van szerencsénk? Szeretetre méltó vagy, és te is szereted a többi embert, a természetet és a szépséget. Jó érzéked lehet a költészethez, a zenéhez, és általában a művészetekhez.

7 Komoly, kitartó és stabil típus vagy, aki ha energiát fektet valamibe, azt végig is csinálja. Jó viszonyban vagy az idővel, ezért csak ritkán késel el valahonnan.

8 Könnyen viseled a nehézségeket, de lehet, hogy azért, mert volt már részed bennük. Igazán izgalmas életed van, tele váratlan eseményekkel. Az okkult tudományok valószínűleg jobban foglalkoztatnak, mint másokat.

9 Becsületes, kreatív, független ember vagy, képes vagy igazán szívből szeretni. A vallás és a spirituális témák biztosan érdekelnek.